Tisztelt Látogatónk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fegyverek internetes reklámozását is szabályozó, a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény 8. §-a alapján „Tilos a fegyverek, a lőszerek, a robbanóanyagok és a – külön jogszabályban meghatározott – közbiztonságra különösen veszélyes eszközök reklámozása, kivéve a szakmai célú reklámot és az eladás helyén történő reklámozást.”

Áruházunkban kizárólag szakmai célú fegyver és lőszer reklámozás folyik, így áruházunkban Ön csak akkor regisztrálhatja Magát, ha Ön a fenti törvény értelmezésében szakmai érdeklődőnek minősül.

Megértését és törvénytisztelő magatartását köszönjük!

Regisztrációs adatok

Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse megrendeléseit.

A regisztráció megszüntetése

A Tüskevár Vadászbolt lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését nyilvántartásából.

Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az [email protected] címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott nevét, e-mail címét valamint belépési jelszavát.

CART