A Tüskevár Vadászbolt tíz éve várja ügyfeleit magas szakértelemmel és a vadászsport iránti nagy elkötelezettséggel. Árukészletünket folyamatosan bővítjük, vásárlóink igényeinek figyelembe vételével. Oldalunk azzal a céllal készült, hogy Ön otthonából is betekintést nyerhessen kínálatunkba, könnyen és egyszerűen rendelhessen áruházunk gazdag választékából. Kollégáink szívesen nyújtanak segítséget, ha Ön fegyvert, távcsövet, ruházati termékeket vagy szabadidős kiegészítőket szeretne vásárolni.

Internetes bevásárló központunkban termékcsoportok szerint kategorizáltuk árukészletünket. Barangoljon a termékek, árucikkek között! A kereső segítségével célirányosan az adott termékhez tud lépni. A termékek megnevezése mellett található egy rövid leírás, a kép és a bruttó ár.

Kérjük, tekintse meg kinálatunkat weboldalunkon!

Üzeletünk a hosszú és rövid fegyverek, valamint  kiegészítők széles választékát kinálja Önnek. Megtalálhatók nálunk a golyós és kis kaliberű fegyverek, sörétes és vegyes csövű puskák, szerelékek, tárak, markolatdíszek, különböző alkatrészek.

Ha Önnek távcsőre van szüksége, válasszon gazdag felhozatalunkból: kereső és céltávcsöveink, a spektívek és távolságmérők magas minőséget képviselő gyártók termékei.

Engedély nélkül vásárolható fegyvereink között talál légpuskákat és -pisztolyokat, CO2-fegyvereket, gázriasztó fegyvereket, elöltöltős fegyvereket és soft-air fegyvereket. Mindezekhez természetesen a szükséges kiegészítőket, mint például lőszerek, lőlapok, céltáblák, léglövedékfogók, tokok, szemüvegek, szerelékek.

Értékes fegyveréhez kínálunk tokokat, koffereket, táskákat, melyek sérüléstől, portól, párásodástól védik. Tárolásra sem lesz gondja, ha választ igényes kivitelű, masszív fegyverszekrényeink közül. Puskájához, pisztolyához tisztító és ápoló termékeket is talál nálunk, valamint a vadászat során szükséges bőr lőszertartókat, töltényöveket, fegyverszíjakat és szíjkengyeleket, ezenfelül agytalpgumikat és markolatdíszeket is forgalmazunk.

A túrázás és természetjárás szerelmeseire is gondoltunk kényelmes ruházattal, cipőkkel, hátizsákokkal, sátrakkal, hálózsákokkal. Felhívnánk figyelmét a vadászathoz  szükséges terepfelszerelésekre is, melyek székek, ülőpárnák, leszsákok, különféle speciális csalsípok, aggatékok, iránytűk, fémcsapdák, vadórák, és -mérlegek, magaslesek.

Ruházati kínálatunkból minden évszakban felöltözhet: télen sapkát, sálat, kesztyűket, dzsekiket, kabátokat, bakancsokat, meleg zoknikat, mellényeket, alsóruházatot, overálokat, vastag nadrágokat, zsákokat, polár és kötött pulóvereket választhat. Meleg nyári napokra polókat, baseball sapkákat, szandálokat, könnyű spotcipőket, ingeket, rövidnadrágokat, divatos vászon nadrágokat kínálunk.

Lámpák, kések, tőrök, fűrészek, trófeakazelési anyagok, szerszámok, ajándéktárgyak bővítik áruskálánkat.

Vegye szemügyre kínálatunkat személyesen is! Látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk kiskőrösi üzletünkben, ahol kollégáink kellemes környezetben szolgálják ki Önt és készségesen állnak rendelkezésére.

Ha valamit nem talál oldalunkon, de szüksége lenne rá, vegye fel a kapcsolatot velünk és mi beszerezzük Önnek! Szakmai problémája van? Jöjjön el hozzánk, felkészült szakembereink szívesen állnak rendelkezésére. Puskája elromlott? Megoldjuk problémáját. Fegyverét vizsgáztatni szeretné? Azt is megteheti nálunk!

Tüskevár Vadászati Szaküzlet

6200 Kiskőrős, József Attila utca 5.

Telefon/fax: 78 / 311-836

eMail: [email protected]

Tulajdonos:

Énisz Péter

Üzletvezető:

Rigó László

30 / 627 17 64

Csomagküldés:

Nagy Roland

30/ 497 96 63

CART